Απολύμανση Απεντόμωση Μυοκτονία

Η Απολύμανση (απεντόμωση και μυοκτονία) αποτελεί μια από τις σημαντικότερες εργασίες για την σωστή λειτουργία της πολυκατοικίας, του επαγγελματικού χώρου και της κατοικίας σας. Εξασφαλίζει υγιεινή και ασφάλεια και θα πρέπει να διενεργείται σε τακτά χρονικά διαστήματα, τόσο για την πρόληψη της δημιουργία εστιών εντόμων και τρωκτικών, όσο και για την καταπολέμησή τους. Στις πολυκατοικίες και τα συγκροτήματα κατοικιών, απολύμανση πρέπει να λαμβάνει χώρα τουλάχιστον δύο φορές τον χρόνο, μία την άνοιξη και μία το φθινόπωρο.

 

Η EUROPETROL έχει να επιδείξει μια σειρά από πλεονεκτήματα στην εργασία της Απολύμανσης:

Το χημικό τμήμα μας λειτουργεί εδώ και 30 χρόνια. Η ποιότητα των υπηρεσιών μας, η αξιοπιστία μας, η συνέπεια και η γνώση, δίνουν στο Διαχειριστή τη βεβαιότητα ότι επιλέγοντάς μας, έχει κάνει τη σωστότερη επιλογή στην απολύμανση.

Επικεφαλής του χημικού τμήματος είναι διπλωματούχος Τεχνολόγος Γεωπόνος, κάτοχος της Αδείας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων,Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων λογότυπο - συνδεσμος της άδειας μας

ο οποίος υπογράφει και το απαιτούμενο από τη νομοθεσία Πιστοποιητικό της Απολύμανσης. Ο Γεωπόνος έχει άριστη γνώση του αντικειμένου, επιμελείται της προμήθειας των σκευασμάτων, παρακολουθεί μέσω εξειδικευμένων Σεμιναρίων τις εξελίξεις του κλάδου, ηγείται του προγραμματισμού των απολυμάνσεων και καθοδηγεί τους τεχνικούς για όλες τις εργασίες της απολύμανσης. Το σημαντικότερο, ίσως, όλων είναι, όμως, ότι βρίσκεται πάντοτε στη διάθεση του Διαχειριστή για να λύσει όλες τις απορίες του.

Διαθέτει τους πιο έμπειρους τεχνικούς, οι οποίοι γνωρίζουν άριστα όλες τις εργασίες που απαιτεί μια ολοκληρωμένη απολύμανση, όλα τα σκευάσματα, τον τρόπο εφαρμογής τους, και δίνουν σημασία στη λεπτομέρεια, ώστε να επιτευχθεί η πλήρης καταπολέμηση των ανεπιθύμητων εντόμων, μικρο-οργανισμών και τρωκτικών. Οι τεχνικοί μας δεν είναι εποχιακοί, ούτε μερικής απασχόλησης, όπως συμβαίνει στις περισσότερες περιπτώσεις με κακό αντίκτυπο στο τελικό αποτέλεσμα (κακή γνώση, επιπολαιότητα, βιασύνη, αγένεια). Αντίθετα, είναι μόνιμοι υπάλληλοι, οι οποίοι έχουν εκτελέσει εκατοντάδες απολυμάνσεις και γνωρίζουν κάθε πολυκατοικία και κάθε Διαχειριστή ξεχωριστά.

Χρησιμοποιεί τα καλύτερα σκευάσματα, εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, ακίνδυνα για τον άνθρωπο με τη σωστή χρήση, τα οποία δεν αφήνουν λεκέδες, δεν διαβρώνουν τις επιφάνειες και είναι ιδανικά για εφαρμογή σε πολυκατοικίες, κατοικήσιμους και επαγγελματικούς χώρους.

Διενεργεί απολυμάνσεις κάθε μέρα από τις 8 το πρωί ως τις 8 το βράδυ και το Σάββατο. Ο διαχειριστής μπορεί να κλείσει ραντεβού την ημέρα και την ώρα που επιθυμεί, σύμφωνα με το πρόγραμμά του και τις ανάγκες της πολυκατοικίας του.

Διενεργεί απολυμάνσεις σε όλα τα κτίρια, διαφορετικών αναγκών και λειτουργιών: πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, εξοχικές κατοικίες, συγκροτήματα κατοικιών, γραφεία, καταστήματα, εστιατόρια, νηπιαγωγεία και παιδικούς σταθμούς, δημοτικά κτίρια, βιομηχανικά κτίρια, στρατόπεδα, θέατρα και κινηματογράφους, κατασκηνώσεις, ξενοδοχεία κ.α.

Σύνδεσμος Εταιρειών Απεντομώσεων & Μυοκτονιών Ελλάδος (ΣΕΑΜΕ)  Λογότυπο

  Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος Απεντομώσεων & Μυοκτονιών Λογότυπο    Είναι μέλος στον Σύνδεσμο Εταιρειών Απεντομώσεων & Μυοκτονιών Ελλάδος (ΣΕΑΜΕ), ο οποίος με τη σειρά του είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Απεντομώσεων & Μυοκτονιών.   

Με τη συμμετοχή της επιβεβαιώνει την εξαιρετική ποιότητα των υπηρεσιών της, ενώ βρίσκεται κοντά στην πηγή των γεγονότων σε ό,τι αφορά στην ενημέρωση για όλα τα νέα προϊόντα καταπολέμησης εντόμων και τρωκτικών.

Προσφέρει σε όλους τους πελάτες της που έχουν κάνει την Απολύμανση της άνοιξης, 20% έκπτωση στην Απολύμανση του φθινοπώρου.

 

Οι ενδεικτικές εργασίες που γίνονται κατά τη διάρκεια της Απολύμανσης και ανάλογα με τις ανάγκες κάθε χώρου είναι:

- Εφαρμογή εντομοκτόνου υδατοδιαλύματος με ψεκασμό.

- Εφαρμογή εντομοκτόνου σε μορφή gel.

- Τοποθέτηση ετοιμόχρηστων φακέλων για τρωκτικά.

- Τοποθέτηση τρωκτικοκτόνου σε μορφή blox.

- Τοποθέτηση και δόλωση μόνιμων δολωματικών σταθμών για τρωκτικά.

- Τοποθέτηση κολλωδών δολωματικών σταθμών για τρωκτικά.

 

Διευκρίνιση: Με τον  όρο απολύμανση εννοούμε την απεντόμωση και μυοκτονία και όχι την μικροβιοκτονία