ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΙΣ

Διαχείριση Κτιρίου Διαχείριση πολυκατοικίαςΗ εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο εξυπηρετήσεως των πολυκατοικιών τα τελευταία 35 χρόνια. Το τμήμα διαχείρισης πολυκατοικιών που έχει δημιουργήσει προσφέρει στους ενοίκους της πολυκατοικίας...

ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ

Διαχείριση Κτιρίου Διαχείριση πολυκατοικίαςΗ έκδοση των κοινοχρήστων δεν είναι καθόλου απλή υπόθεση. Σε πολλές χώρες, μάλιστα, είναι υποχρεωτική για την έκδοση των κοινοχρήστων δαπανών η υπογραφή Μηχανολόγου ή Οικονομολόγου.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Διαχείριση Κτιρίου Διαχείριση πολυκατοικίαςΗ Απολύμανση (απεντόμωση και μυοκτονία) αποτελεί μια από τις σημαντικότερες εργασίες για την σωστή λειτουργία της πολυκατοικίας, του επαγγελματικού χώρου και της κατοικίας σας.

ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ

Διαχείριση Κτιρίου Διαχείριση πολυκατοικίαςΜε βάση τις οδηγίες του προϊσταμένου του τεχνικού τμήματος της EUROPETROL, διπλωματούχου Μηχανολόγου Μηχανικού του ΕΜΠ, οι εξειδικευμένοι, διπλωματούχοι τεχνίτες καυστήρων, κάτοχοι της νόμιμης άδειας του Υπουργείου Ανάπτυξης,

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΕΣ

Διαχείριση Κτιρίου Διαχείριση πολυκατοικίαςΟι πυροσβεστήρες αποτελούν την αξιόπιστη και πλέον οικονομική λύση για την προστασία της πολυκατοικίας, των διαμερισμάτων και των επαγγελματικών χώρων σας.

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ

Διαχείριση Κτιρίου Διαχείριση πολυκατοικίαςΗ EUROPETROL προμηθεύει με πετρέλαιο θέρμανσης χιλιάδες πολυκατοικίες και συγκροτήματα κατοικιών εδώ και τριάντα χρόνια. Οι πελάτες μας εμπιστεύονται χρόνια.

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

Διαχείριση Κτιρίου Διαχείριση πολυκατοικίαςΤο ενεργειακό πιστοποιητικό αποτελεί πλέον απαραίτητο συνοδευτικό έγγραφο για τις κατοικίες μας, αφού για όλες τις νέες μισθώσεις κτιρίων (άνω των 50 τ.μ.)

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Διαχείριση Κτιρίου Διαχείριση πολυκατοικίαςΜέσα από το εξειδικευμένο δίκτυο έμπειρων τεχνικών και συνεργατών η EUROPETROL είναι στη θέση να σας προσφέρει άμεση εξυπηρέτηση σε όλες τις ανάγκες, βλάβες και επισκευές σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής.