Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η EUROPETROL είναι η κορυφαία εταιρεία εξυπηρέτησης πολυκατοικιών. Συνδυάζει την αξιοπιστία με την επιστημονική κατάρτιση, πάντοτε με γνώμονα την εξυπηρέτηση της πολυκατοικίας. Η εταιρεία μας διαθέτει:

Ιδιόκτητα γραφεία και κτιριακές εγκαταστάσεις, εφοδιασμένες με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό.

► Ιδιόκτητο στόλο οχημάτων για όλες τις διαφορετικές χρήσεις: Απολυμάνσεις, Πυροσβεστήρες, διανομή κοινοχρήστων.

► Διπλωματούχο Μηχανολόγο Μηχανικό ΕΜΠ, μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ), προϊστάμενος της εταιρείας.

► Πτυχιούχο Οικονομολόγο, Τεχνο-Οικονομικών Συστημάτων και Διοίκησης, μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΟΕΕ).

Μηχανικό, επικεφαλής του Τμήματος Συντηρήσεως Εγκατ. Θέρμανσης, με τεράστια πείρα, ειδικά στην επίλυση βλαβών, καθοδήγηση, και γνώση όλων των συστημάτων θέρμανσης.

► Πτυχιούχο Τεχνολόγο Γεωπόνο, επικεφαλής του Τμήματος Απεντομώσεων και Μυοκτονιών.

► Εξειδικευμένους Τεχνικούς απεντομώσεων και μυοκτονιών με 20ετή πείρα στη λεπτομερή δουλειά, τα ευαίσθητα σημεία και συνεχή μετεκπαίδευση.

► Αδειούχους Τεχνίτες Καυστήρων, μέλη των οικείων Συνδέσμων, με γνώση, διαρκή επιμόρφωση, εμπειρία, άδεια του Υπουργείου Ανάπτυξης.

► Αδειούχο Θερμο-Υδραυλικό, εξειδικευμένο σε ό,τι αφορά τα υδραυλικά της εγκατάστασης θέρμανσης.

► Αδειούχο Τεχνικό-Εγκαταστάτη Φυσικού Αερίου.

► Αδειούχο Ηλεκτρολόγο, ειδικευμένο στις βλάβες των πολυκατοικιών.

► Εξειδικευμένους Τεχνικούς πυροσβεστήρων με πείρα στις πολυκατοικίες και τους επαγγελματικούς χώρους.

► Εξειδικευμένους χειριστές προγραμμάτων H/Y και μοναδικό πρόγραμμα για την πλέον αναλυτική έκδοση των κοινοχρήστων της αυτονομίας θέρμανσης.

► Διπλωματούχο Ενεργειακό Επιθεωρητή για την έκδοση Πιστοποιητικών Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων, Εγκαταστάσεων Θέρμανσης, και Κλιματισμού.

Μόνιμο προσωπικό, πλήρους απασχόλησης, ώστε να γνωρίζουν κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά, την κάθε πολυκατοικία με τις δικές τις ανάγκες και να αποφεύγονται τα προβλήματα που εμφανίζονται με τους εποχιακούς και μερικής απασχόλησης υπαλλήλους.

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα:

Αποφράξεις, Συνεργεία Καθαρισμού, Ηλεκτρολόγοι, Υδραυλικοί και όλες οι ειδικότητες της πολυκατοικίας.

 

Το κτίριο μας, Γρηγορίου ΑυξεντΙου 36     Δίκυκλο της εταιρίας μας     Όχημα της εταιρίας μας     EUROPETROL LOGO                        Βυτίο Πετρέλαιου Θέρμανσης της EUROPETROL                         Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο logo

LINUX TERMINAL SERVER PROJECT LOGO

Drupal - Open Source CMS logo

 Ubuntu is an open source software platform that runs everywhere  Εθνική Υπηρεσία Εξοικονόμισης Ενέργειας logoΤεχνικό Επιμελητήριο της Ελλάδος logo ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ LOGO