Πετρέλαιο Θέρμανσης

Η EUROPETROL προμηθεύει με πετρέλαιο θέρμανσης χιλιάδες πολυκατοικίες και συγκροτήματα κατοικιών εδώ και τριάντα χρόνια. Οι πελάτες μας εμπιστεύονται χρόνια γιατί παρέχουμε μια σειρά από πλεονεκτήματα σε ό,τι αφορά στο πετρέλαιο:

  Πετρέλαιο Θέρμανσης

Την καλύτερη τιμή της αγοράς. Ως γνωστόν, η τιμή προμήθειας του πετρελαίου από τα Ελληνικά Διυλιστήρια αλλάζει καθημερινά. Η EUROPETROL παρακολουθεί την αγορά, συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες πετρελαιοειδών και εξασφαλίζει κάθε μέρα την καλύτερη τιμή για τους πελάτες της.

Εγγύηση στην ποσότητα του πετρελαίου. Η παραγγελία σας θα παραδοθεί στο ακέραιο, χωρίς προβλήματα, χωρίς γκρίνια, χωρίς διαξιφισμούς. Συνέπεια, αξιοπιστία και ευγένεια στην παράδοση του πετρελαίου συνθέτουν το τρίπτυχο της δουλειάς μας.

Εγγύηση στην ποιότητα του πετρελαίου. Σε κάθε περίπτωση, ο διαχειριστής είναι βέβαιος και ασφαλής ότι παρέλαβε το ποιοτικά καλύτερο πετρέλαιο της αγοράς, απολύτως καθαρό και ελεγμένο.

Παράδοση την ημέρα και την ώρα της αρεσκείας σας, από τις 7 το πρωί έως τις 8 το απόγευμα, καθημερινά και το Σάββατο. Μπορείτε να έχετε την παραγγελία σας ακόμη και αυθημερόν εφόσον χρειαστεί.

  Βυτίο Πετρελαίου Θέρμανσης

Συνεργασία με τις μεγαλύτερες και πλέον αξιόπιστες εταιρείες πετρελαιοειδών: BP, EKO, AVIN, SHELL, ETEKA, πάντοτε με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη.

Εξασφαλισμένα αποθέματα πετρελαίου σε δεξαμενές για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης (κακοκαιρία, απεργίες κ.α.)

Άριστα εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό, το οποίο βρίσκεται στη διάθεση του διαχειριστή για να λύσει τις απορίες του, γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες των δεξαμενών και των λεβητοστασίων και συμπεριφέρεται πάντοτε με ευγένεια και σεβασμό.

Ηλεκτρονική καταγραφή και αρχειοθέτηση όλων των στοιχείων της παραγγελίας σας (διεύθυνση, λίτρα, ονοματεπώνυμα, κωδικούς ΔΕΗ κλπ), ώστε να μην απαιτείται να μας δίνετε κάθε φόρα εκ νέου τις λεπτομέρειες για την παράδοση του πετρελαίου σας.

        Βυτίο Πετρελαίου Θέρμανσης EUROPETROL

Παρέχουμε πετρέλαιο θέρμανσης αποκλειστικά για οικιακή χρήση και δεν διαθέτουμε άλλου τύπου καύσιμα (πετρέλαιο κίνησης, ναυτιλιακό, μαζούτ, βενζίνη κ.α.) που μπορούν να αποπροσανατολίσουν τη δουλειά μας. Μέλημά μας είναι η σωστή και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση των πολυκατοικιών και στον τομέα της διανομής του πετρελαίου θέρμανσης.